Servicii


Intermediem tranzactii imobiliare in vederea  vânzării - cumpararii de apartamente, case / vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, în Iasi si imprejurimi.

 

Expert Casa Imobiliare asigura solutii integrate de marketing si promovare pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare. De asemenea, punem la dispozitie toate mijloacele si datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la standarde profesionale.  

Personalul dedicat, portofoliul de proprietati si clienti ne permit realizarea unor previziuni sau strategii de afaceri bazate pe informatii valide si esentiale pentru luarea de decizii fundamentate.  

 

Garantam siguranta tranzactiei imobiliare, obtinem cea mai buna valoare, tranzactionarea intr-un timp cat mai scurt, oferim analize de piata si planul de actiune complet pentru atingerea obiectivelor, dar mai ales, construim relatii de incredere.

 

Va oferim asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare - cumparare, reprezentare sau vanzare in regim exclusiv. 

 

Oferim consultanta in vederea obtinerii de catre clientii nostri a creditelor bancare de tip Prima Casa si ipotecar, asigurand, totodata, relatia cu cabinetele notariale, confidentialitatea, siguranta si reusita oricarei tranzactii.